CHRISTEL PRESS


Vane- og overspisningscoach

Fysioterapeut, Personlig træner og KostvejlederI mit daglige virke har jeg været fysioterapeut i mange år. Min interesse har altid ligget i træningen, og derfor oprettede jeg i 2016 en Fysioterapiklinik og Pilatesstudie, med min gode kollega Rikke.


Allerede som 17 årig fik jeg min første uddannelse indenfor træning, igennem vores lokale gymnastikforening. Herfra har jeg bygget på med kurser og uddannelser, og indenfor træning er min klare interesse faldet på Pilates. 


Igennem mit arbejde stødte jeg på mange menneskers udfordringer og spørgsmål om kost, vægt og træning. Jeg havde en tidligere uddannelse som kost og sundhedscoach, men jeg var nysgerrig på mere.

Derfor læste jeg til kostvejleder med flere specialer, men det var først da jeg læste til vane- og overspisningscoach at jeg syntes tingene rigtig faldt i hak.


Idag er jeg 37 år, mor til Mililie på 8 år og Milias på 2 år. Jeg har været lykkelig gift med Niclas siden 2012 og kommer fra en dejlig kernefamilie. Jeg driver en succesfuld forretning og har altid haft mange gode venner. 

Alligevel har jeg alle dage sloges med vægten. Vanecoachuddannelsen har lært mig at slutte fred med vægten og alle de restriktioner jeg tidligere har lagt på mig. Idag praktiserer jeg en selvkærlig tilgang som er opbyggende i stedet for nedbrydende og restriktivt.


Som vane- og overspisningscoach tager man andre redskaber i brug, som gør livet bedre undervejs. Redskaber som hjælper en til at mærke og føle efter hvad kroppen har brug for.


Det er netop de redskaber jeg glæder mig til at kunne hjælpe andre med, samt at hjælpe uanset om målet er øget sundhed, nedsat stress, at kunne slippe af med de ekstra kilo, men aller vigtigst at slippe af med eventuel madskam, dårligt selvværd og overspisning.